Iznajmljivanje bicikala

Istra je idealna destinacija za uživanje u biciklizmu tijekom cijele godine. Blage zime, ne pretjerano topla ljeta te ugodna proljeća i jeseni omogućavaju Vam da uživate u biciklizmu tijekom cijele godine.

Brojne označene biciklističke staze otkrit će vam ljepote istarske prirode, vidikovce, slikovite srednjovjekovne gradiće te priobalne gradove s bogatom i dugom prošlosti.

Istražujući unutrašnjost Istre, obavezno napravite pauzu u lokalnoj vinariji ili konobi, prepustite se bogatstvu istarskih okusa i mirisa.

Villa Bionda za vas je pripremila mogućnost najma četri ultra lagana aluminijska bicikla te dva elektro bicikla uz koje će avantura bicikliranja po nepreglednim maslinicima i vinogradima, zelenim šumama i brežuljcima biti još jednostavnija i zanimljivija.

Uz bicikle iznajmiti možete i atestirane dječje sjedalice, zaštitne kacige a na raspolaganju vam je alat za eventualne popravke.

Najam elektro bicikla: 250,00 kn / dan
Najam bicikla: 100,00 kn / dan

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Iznajmljivanje bicikala Novigrad Istra
Iznajmljivanje bicikala Novigrad Istra
Iznajmljivanje bicikala Novigrad Istra
Iznajmljivanje bicikala Novigrad Istra

Poveznice

avantura bicikliranja po istribiciklističke staze istrabiciklizam u istribogatstvo istarskih okusa i mirisaistra na bicikluljepote istarske prirode

  Dodatni sadržaji - Sve