Apartma Aria

Aria je apartma z izjemno lokacijo, apartma z najlepšim pogledom na morje in park v Novigradu. 60 m2 + 50 m2 terasa samo za vaš užitek!

Glavna spalnica ima masivno posteljo z izjemno udobnimi vzmetnicami (višine 24 cm) in hipoalergenimi blazinami. Vgrajen elektronski sef varuje vaše dragocenosti. Soba ima neposreden izhod na teraso.

Dnevna soba je klimatizirana in ima raztegljiv kavč, čeprav je kavč dovolj velik, da je udobno, ko pridete na počitnice z otroki ali prijatelji. LED UHD TV (148 cm) ponuja športne dogodke, filme ali glasbo za kosilo ali večerjo. Dnevna soba ima neposreden izhod na teraso z veliko mizo in ležalniki.

Kuhinja ima vse, kar potrebujete in poleg standardne opreme (hladilnik, pečica, štedilnik) ima še:

  • Mikrovalovna pečica z žarom
  • Aparati za kavo (filter kava/americano, mocha, espresso, turška)
  • Kuhalnik za jajca
  • Grelnik vode
  • Toaster
  • Ledomat

Kopalnica ponuja vse, kar potrebujete za osvežitev po plavanju, pohodu ali kolesarjenju. Za večerno srečanje je na voljo tudi prijetna soba z velikim ogledalom, odlično osvetlitvijo, sušilcem za lase, pralnim strojem, udobnim stolom...

Velika terasa (50 m2) s pogledom na park in morje, glavni mestni trg, cerkev sv. Pelagija, vam ponuja edinstven pogled na nepozaben novigradski sončni zahod. Za popolno izkušnjo so na voljo udobni ležalniki in oprema za pečenje na žaru.

Foto galerija

Izberite in rezervirajte apartma!

Pošljite nam zahtevo za namestitev z želenim datumom prihoda in odhoda ter izbranim apartmajem. Obveščamo vas, ali je apartma na voljo. Če ne, vam bomo ponudili drugi apartma :)

* Polja označena z zvezdico (*) so obvezna

  Apartmaji - Vse